labels
DRIM - online communication

Riasztok-kamerak.hu

Megbízó
Riasztók Kamerák Kft.
Projekt ideje
2015
a projektről
Egy riasztórendszerekkel, biztonsági kamerarendszerekkel és beléptető rendszerekkel foglalkozó cég bízott meg minket azzal, hogy alakítsunk ki arculatot számukra (pontosabban egy logó tervezése volt a feladat). Ezután készítsünk egy jól prosperáló, korszerű webes megjelenést. Tehát a koncepció és a tartalom kialakítása után próbáljuk a Google-ban minél előkelőbb helyezésre segíteni a weboldalt.
logótervezés
Elkezdtük tehát a munkát. A logóra több variációt is készítettünk. Ezekből is bemutatunk néhányat
Majd jött a 2. kör, ahol már jobban rátaláltunk arra az irányra, melyre megbízónk is gondolt.
És végül a befutó ez a logó design lett.
ux, design
Miután a logótervezés fázisán túlvoltunk, következhetett a weboldal megalkotása. Tanácsadói szerepünk is volt a projektben, a tartalom és menürendszer kialakításában is segédkeztünk. Az arculati színek már adottak voltak, így elkezdtünk a designon dolgozni. Ezesetben is alapkövetelmény volt a responsivitás.
 
 
Tekintse meg a weboldalt
design elemek, ikonok
 
online marketing
SEO
Megrendelőnk kérésére a keresőoptimalizálást kezdtük el az oldallal kapcsolatban. Igazából egyelőre itt tart az együttműködés, de remélhetőleg ezen hamarosan tovább lépünk és egy komplett online kommunikációs terv mentén szélesítjük az online marketingben használható eszközök és csatornák számát. A kulcsszó kutatás után megkezdtük a keresőoptimalizálást és kis idő elteltével már látszottak is az eredmények. Többek között ezekre a kulcsszavakra került az oldal az első lapra: ip kamera szerelés, lakás kamera, térfigyelő kamera, térfigyelő kamerarendszer, ip kamerarendszer, riasztórendszer.