labels
DRIM - online communication

Várfok Dental, fogorvosi rendelő Székesfehérváron

a projektről
Székesfehérvárra már szinte haza járunk, hiszen egyik legkedvesebb ügyfelünk, a HappySmile is ebben a városban gyártja termékeit, az átlátszó fogszabályozókat. Következő projektünk is a fogászati ipar egyik legszínvonalasabb képviselőjének, a Várfok Dental fogászat.

Dr. Csulak Fruzsina 2018-ban megnyitotta élete álmának számító rendelőjét. Megbízásunk egyrészt egy új weboldal elkészítése volt, valamint hogy az organikus forgalmat növelő keresőoptimalizálást elkezdjük.
ux, design
Szerettünk volna a megszokottól eltérő, fogászati weboldalt készíteni. Azt gondoltuk, hogy szerkezetben nem szeretnénk követni a template oldalak elosztását, egyedi, letisztult, kulturált, fiatalos design kialakítása volt a célunk. Nagyjából szabad kezet kaptunk a tervezésnél. Szerencsére a hangulatot elsőre elkaptuk, így igen gyorsan élesítettük a honlapot.

Az oldal fontos része a időpont kérő űrlap. Ennek minél inkább látható és elérhető helyen kellett lennie mobilon és desktopon egyaránt. Így desptopon sticky megoldást választottunk a belső oldalakon. A főoldalon pedig a fő sliderre helyeztük el, így a hajtás felett már látszik.
 
ux, design, Várfok Dental
ux, design, Várfok Dental
SEO, keresőoptimalizálás
Elkezdtük a keresőoptimalizálást lokálisan, tehát a székesfehérvári pácienseket szerettük volna megcélozni. Nagyjából 4 hónap alatt a legtöbb Székesfehérvárral kiegészített kulcsszavakra (pl. fogászat Székesfehérvár, fogorvos Székesfehérvár, szájsebészet Székesfehérvár) első lapon jelentünk meg a Google keresőjében.
Tekintse meg a weboldalt
hasonló munkák